Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Nota informativa

Fenomenele enumerate mai jos nu reprezintă defect de fabricaţie:
- "Eflorescenţele" sunt pete de culoare albicioasă, care se formează la interacţiunea apei cu calcarul din beton, formînd sulfat de calciu (acesta cristalizează)

Poate zopiclona cauza probleme? Împreună cu efectele lor utile, cele mai multe medicamente care pot provoca efecte secundare nedorite, cu toate că nu toată lumea le experimentează. Tabelul zopiclon 7 5mg preis de mai jos conține unele dintre cele mai comune asociate cu zopiclonă. Veți găsi o listă completă în prospect informațiile producătorului furnizat împreună cu medicamentul dumneavoastră. Efectele nedorite îmbunătăți adesea ca organismul se adapteaza la noul medicament, dar discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă oricare dintre următoarele caracteristici continua sau devin supărătoare. Unii oameni care iau medicamente cum ar fi zopiclone au făcut lucruri în timp ce dorm, că ei nu-și amintesc când se trezesc, cum ar fi somnambulism, somn-de conducere și de a face sex. În cazul în care se întâmplă acest lucru, discutați cu medicul dumneavoastră. Dacă observați orice alte simptome pe care credeți că pot fi din cauza tabletelor, discutați cu medicul dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări suplimentare.

 
- Petele de culoare închisă (maronii sau negre) sunt produse de factori de natură organică şi\sau de la umezeală excesivă.
 
- Culoarea produselor poate suferi în funcţie de factorii de mediu.
 
În prezenţa sărurilor alcaline şi a umezelii, pentru reducerea apariţiei acestor fenomene,
 
se recomandă evitarea umezelii, folosirea de impermeabilizanţi şi evitarea folosirii substanţelor chimice şi a sării.
 
Fenomenul dat dispare cu trecerea timpului , însă poate fi înlăturat şi mai înainte folosind produse de curăţare specifice.
 
Folosirea materiilor prime naturale pentru obtinerea produselor noastre determina varietati de culoare ce nu pot fi evitate dupa stadiul prezent al tehnicii.
Pentru a evita aceste varietati, SE VOR MONTA ALTERNATIV PRODUSE DIN MAI MULTI PALETI (minim 3).
Vă rugăm insistent pînă a achita marfa confirmaţi modelul, dimensiunile, culorile ş.a. Mulţumim pentru înţelegere.

Program:

Luni - Vineri: 8.30 - 17.30

Sambata: 8.30 - 14.00

Duminica: Inschis

Politica Cookie | Politica de confidentialitate | Protectia consumatorilor - ANPC
producator pavaje constanta, producator pavele constanta, garduri de beton constanta, montaj pavele, modele pavaj, modele pavele, modele garduri de beton, pavaje si elemente din beton, oferta pavaje tortuare, producator pajave curte, elemente decorative din beton, elemente placaj fatada gard de beton, dale de beton constanta, pret pavele constanta, oferta pavele constanta, oferta garduri de beton, pret garduri de beton, pavaj presat constanta, pavele presate, borduri si dale presate, borduri presate constanta, boltari presati